Belépés

Regisztráció Elfelejtett jelszó
Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Decoration

Autodesk

Hivatalos Autodesk Oktatóközpont (ATC)


Hivatalos Autodesk Vizsgaközpont (ACC)


Az intézményünkben már 1992-től folyik a tervezőrendszerek oktatása tanfolyami keretek között, moduláris rendszerben. Kezdetben az elektronikai szakterület egyik legkiemelkedőbb rendszerét a P-CAD tervezőrendszert oktattuk, ezt követően megkezdtük az AutoCAD oktatását.

Az Autodesk úgy alkotta meg az AutoCAD-et, illetve az AutoCAD alapú tervezőrendszereit, hogy megoldást biztosítson a műszaki élet minél több szakterületén (gépészet, építészet, térinformatika, stb.). Intézményünk 1995-ben eddigi szakmai tevékenységének elismeréseként, illetve az oktatási feltételek magas színvonalának elismerésként megkapta a Hivatalos Autodesk Oktatóközpont, (ATC - Autodesk Authorized Training Center) minősítést, illetve címet.

Ezzel együtt vizsgáztatási joggal is rendelkezünk a térségben. A tanfolyamainkon eredményesen végzett hallgatók szaktudását nemzetközileg elismert Autodesk oklevéllel minősítjük.Az elvárásoknak megfelelő sikeres záróvizsgát teljesítő, az Autodesk által jóváhagyott AutoCAD alkalmazó oklevelet kap, amely tartalmazza a tervezőrendszer változatszámát.Az Autodesk vizsga egy komplex vizsgamunka elkészítéséből és megvédéséből, illetve egy rövid gyakorlati feladat megoldásából, majd a tanfolyam anyagát átfogó szóbeliből áll. A gyakorlatorientált képzésben résztvevő hallgatók külön CAD munkahelyeken dolgoznak, a technikai fejlődésnek megfelelő szintű számítógépeken és kiegészítő eszközökkel. A rajzok dokumentálását A1-es tintasugaras dob és A3-as sík plotterekkel, illetve A3-as laser nyomtatóval végzik. A tervezőrendszerek kezelését digitalizáló táblák és 3D egerek használatával is kiegészítik. 
Az oktatásban jelenleg a magyar nyelvű AutoCAD 2012 változatát használjuk, és folyamatban van az AutoCAD 2014 bevezetése. Terveink között szerepel az Autodesk Inventor oktatása is. 2013 évtől intézményünk a Hivatalos Autodesk Oktatóközpont (ATC - Autodesk Authorized Training Center) mellet már Hivatalos Autodesk Vizsgaközpontként is működik (ACC- Autodesk Authorized Certification Center).


Autodesk termékekSzintek
AutoCAD 2011, 2012 (German/English) Assessments
Associate 2012
Professional 2012
A vizsgára jelentkezéssel kapcsolatos kérdésekben telefonon és személyesen is, szívesen adunk tájékoztatást:

Mátyás János
ATC Oktatóközpont menedzser 
AutoCAD oktató
Telefon: (46) 530-150/130; 187

Hivatkozások

További Autodesk információk
http://www.autodesk.hu/