Belépés

Regisztráció Elfelejtett jelszó
Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Decoration

Hírek

Színes és hasznos programok a mezőkovácsházi IOKK-ban

2016. 07. 13
Öröm adni, öröm kapni

2016 áprilisában a Minden Gyerek Lakjon Jól! Alapítvány a mezőkovácsházi IOKK közreműködését kérte élelmiszeradományok osztásában. Az Alapítvány célja, hogy társadalmi összefogással biztosítsa a leginkább veszélyeztetett helyeken az éhes, ill. alultáplált gyermekek számára a megfelelő ennivalót. Munkájukban részt vesz több áruházlánc, melyek támogatják őket.

A mezőkovácsházi IOKK munkatársai folyamatos segítséget nyújtanak a Minden Gyerek Lakjon Jól! Alapítvány dolgozóinak az adományok átvételében és tárolásában. Örömmel vállalt feladatuk, hogy havonta egy alkalommal a járás hét települési önkormányzatának és rajtuk keresztül sok kisgyereknek eljuttassák ezeket az élelmiszereket.


Roma Önkormányzati E-pont Mezőkovácsházán az IOKK-ban

A mezőkovácsházi IOKK dolgozói közreműködnek a Mezőkovácsházi Roma Önkormányzat hitéleti és közösségi integrációt, felzárkózást támogató délutáni programjainak megvalósításában, valamint segítséget nyújtanak a Roma Önkormányzat E-pontjának elindításában. Ennek keretében az IOKK épületében az egyik helyiségben állandóan elérhető lesz egy számítógép, valamint internetkapcsolat is.
A mezőkovácsházi IOKK felzárkózást, közösségi integrációt támogató szolgáltatásai közé tartozik az ingyenesen Szabadtéri játszótér és Fitneszpark. 

Jelentős kedvezmény az ingyenes szabadtéri és beltéri wifi, a sportolási lehetőségek, valamint a beltéri és kültéri ingyenes közösségi programhelyszín biztosítása.  A mezőkovácsházi IOKK épületében alakították ki az ATM bankautomatát, s ez az épület biztosít helyszínt a civil szervezetek találkozásának, a kéthavonta tartandó polgármesteri fogadóórának, valamint városi programoknak és rendezvényeknek.