Belépés

Regisztráció Elfelejtett jelszó
Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Decoration

Hírek

Megkezdődött a regisztrációs időszak az Útravaló ösztöndíjprogramban

2016. 07. 06
Megkezdte működését az Útravaló ösztöndíjprogram két alprogramjához, az „Út a középiskolába” és az „Út az érettségihez” tartozó online felület, az UKIR. Július 1-jével megnyílt a regisztráció mind a mentorok, mind a feladatellátási hely adminisztrátorok számára.

A Türr István Képző és Kutató Intézet, valamint konzorciumi partnere, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ június 13. és június 22. között - hét helyszínen - Tájékoztató napokat tartott az EFOP-3.1.4-VEKOP-15-2015-00001 számú, „Ösztöndíj és mentorálási támogatás hátrányos helyzetű tanulóknak – Útravaló ösztöndíjprogram” című - európai uniós forrásból finanszírozott - kiemelt projekt kapcsán.

A Tájékoztató napokon az érdeklődők információkat kaptak az Útravaló ösztöndíjprogram finanszírozási, szakmai és a megvalósítást érintő változásairól, a 2016/2017., a 2017/2018. és a 2018/2019. tanévekre vonatkozó támogatási lehetőségről, kötelezettségekről, valamint az Útravaló-ösztöndíj Kezelési és Információs Rendszer (UKIR) működéséről. Az UKIR-felület az utravalo.tkki.hu címen érhető el.  Július 1-jén az UKIR-felület megkezdte működését, jelenleg még próbaüzemben, így a pedagógusok részére lehetőség nyílt regisztrálni a programba, valamint kipróbálni annak működését. A szoftver használatát támogató információs kisfilm - a regisztráció lépései mellett - a teljes jelentkezési folyamatot is bemutatja.A regisztrációt követően augusztus 1-jétől lesz lehetőségük a mentorként regisztrált pedagógusoknak, hogy jelentkezéseket adjanak be, szintén az UKIR-felületen. Ennek során a mentorálandó tanuló adatait is fel kell tölteni a rendszerbe. A jelentkezések véglegesítésére augusztus 23. és szeptember 23. között lesz lehetőségük a mentoroknak és a feladatellátási hely adminisztrátoroknak.

A jelentkezési feltételekről további részletes tájékoztatás a Jelentkezési felhívásban olvasható.

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei:
+ 36 (1) 309-4418
+ 36 (70) 685-9885
info.utravalo@tkki.hu