Belépés

Regisztráció Elfelejtett jelszó
Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Decoration

Hírek

Nyílt nap a TKKI kisújszállási Innovációs, Oktatási és Közösségi Központjában

2016. 05. 03
Április végén „Nyílt napon” mutatkozott be a nagyközönségnek a Türr István Képző és Kutató Intézet (TKKI) kisújszállási Innovációs, Oktatási és Közösségi Központja (IOKK). 

A rendezvény két részből állt: április 27-én délelőtt a város és a környező települések pol-gármesteri hivatalainak, kisebbségi önkormányzatainak, oktatási és szociális intézményeinek, civil szervezeteinek és gazdasági szereplőinek képviselőit hívták meg a szervezők, délután pedig a helyi lakosokra számítottak.

A délelőtti programon több mint ötvenen jelentek meg. A vendégeket Petróczi Ferenc általános főigazgató-helyettes és Gerő Ildikó, a Debreceni Igazgatóság területi igazgatója köszöntötte, majd a központ bejárása után a meglátásaikat és a további sikeres együttműködés lehetőségeit kerekasztal-beszélgetésen vitatták meg.

A délután folyamán a lakosság köréből várta az IOKK és a Debreceni Igazgatóság 23 munka-társa az érdeklődőket, akiknek bemutatták a jelenleg tervezett szolgáltatásaikat, illetve fel-mérték az intézmény tevékenységére vonatkozó javaslatokat, igényeket. A látogatókat számítástechnikai ismeretátadással, esélyegyenlőség témaköréhez kapcsolódó rejtvényekkel és feladatokkal, pályaorientációhoz (is) használható készség- és képességfelmérő eszközökkel, barkácsműhellyel, kézimunka-szakkörrel, masszázzsal, gyermekfoglalkoztatóval, bel- és kültéri sportolási lehetőségekkel és sok egyéb tevékenységgel, valamint kisebb ajándékokkal várták. 

A Türr István Képző és Kutató Intézet kisújszállási Innovációs, Oktatási és Közösségi Központjára méltán lehet büszke a település. Az épületek felújítása és berendezése után az udvar füvesítése is megkezdődött, így a helyi műemlékvédelem alatt álló ingatlan belső udvara is kellemes, rendezett zöld környezetet biztosít a továbbiakban a központba érkező látogatók számára.