Belépés

Regisztráció Elfelejtett jelszó
Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Decoration

Hírek

Közösségépítés a pétervásárai Innovációs, Oktatási és Közösségi Központban

2016. 03. 31
Márciusban tavaszköszöntő programokat tartottak a helyi Közösségi Központban. Az ott-dolgozó kollégák, valamint a TKKI Ózdi Igazgatóságának- és az Eötvös-program munkatársai olyan terveket dolgoztak ki, hogy minden érdeklődő megtalálta a számára fontos eseményt, legyen az gyermekfoglalkozás, segítő tanácsadás, vagy egyéb kulturális program.

Először a Pétervásárai Tamási Áron Általános Iskola alsós tanulói érkeztek a heti rendszerességgel megtartandó foglalkozásokra, melyek témája márciusban a húsvét volt.

Fontos cél, hogy a pedagógusok, gyerekek megismerjék a központ lehetőségeit, így hosszú távú együttműködés alakulhasson ki a látogatók és a központ munkatársai között, melyet az itt dolgozók közösségfejlesztő játékok és kreatív tevékenységek segítségével próbálnak elérni, erősíteni.

Az eseményekről készült fotók visszaigazolják, hogy az osztályok tanulói – kicsik és nagyok – önfeledten élvezték a játékokat, s közben elkészítették tavaszi virágcsokrukat is. A „kicsik zsivaja”, betöltötte az egész közösségi teret Pétervásárán.